maanantai 2. toukokuuta 2011

It's like a match in gasoline
Viime perjantaina aloitin mun "loman" koulusta, eli siis etäviikon. Sain tänään huomata että ei se nyt ihan lomaa ole, tein 5 tuntia jotain englannin ja äidinkielen kirjailia esitemää.
No kuitenkin perjantaina lähdin jokirantaan istuskelemaan Terhin, Meerin, Iidiksen ja Ellan kanssa. Meeri oli ottanut oman kalansilmäobjektiivinsa ja mä otin oman kamerani mukaan. Innostuin leikkimään sillä, koska en ole ennen tuollaisella kuvannut. :D Tässä pari kuvaa mitä otettiin.
                              (tä oikeen korostaa mun juurikasvuani XD no onneks perjantaina kampaaja.)
Illan mittaan alkoi tulla vähän kylmä ja lähdettiin kävelemään keskustaa päin. Matkalla kuitenkin nähtiin Kristian ja sen kaverit ja päätettiin jäädä hetkeksi niiden kanssa jokirantaan. Sieltä kuitenkin hetken päästä lähdettiin kärsämäen kallioille minne ilmestyi myös lisää porukkaa.

Vappukin meni ihan kivasti isolla porukalla Paavo Nurmen stadioneilla. Ensin kuitenkin oltiin Idiksen, Veeran, Kristan, Katen, Rosen ja Sofian kanssa Vartiovuoren mäellä ja istuttiin hetki siellä sateessa. :D Onneksi oli sateenvarjot ettei heti ihan kastuttu... Sieltä lähdettiin sinne stadionille missä oli jo pari kaveria odottamassa ja lisää tuli koko ajan. Kuvia mulla ei ole omassa kamerassani, enkä saanut niitä tähän postaukseen viellä Kateltakaan. Oli jees vappu, yöllä oli ainoastaan vähän sekavat tunnelmat. Miten teidän vappu sujui? =)

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. ihanaa ku muo ei mainittu ollenkaa:DD sofia kylläki... oon tärkee tosiaa

    VastaaPoista
  3. veera ~ no voi anteeks jos oon vahingos unohtanu? ihme rage 8D

    VastaaPoista