perjantai 6. toukokuuta 2011

It’s Friday

Keskiviikkona TAAS sairastuin, kuume nousi ja oli ihan hirveä yskä ja nuha. Vielä tä ihana koivuallergia päälle ni meinasin oikeasti tukehtua. :D Vihaan kevättä just ton ällöttävän siitepölyn takia, vaikka tä nuha nyt johtuikin ihan sairastumisesta. Ärsytti kun koulusta oli annettu etätehtäviä kotiin, niin jouduin tekemään nekin sitten vielä päälle vaikka en olisi kouluun muutenkaan päässyt. Ihana tuolla sängyn pohjalla oli vääntää jotain matiikantehtäviä ja englannin aineita.

Tänään oli varattuna kampaajalle aika ja olin jo ihan paniikissa että en pääsisi sinne. Kampaajalla missä käyn on tähän aikaan paljon asiakkaita ja ne on juuri muuttamassa toiseen kiinteistöön niin olisin saanut ajan vasta loppukuuhun. Onneksi kuume oli laskenut ja aamulla otin pari lääkettä ja olo oli taas ihan kohtuullinen.
En tänään ainakaan aijo ottaa näistä uusista hiuksista kuvaa koska yksinkertaisesti en jaksa ja näytän ihan kamalalta tän nuhan ja kaiken takia, ehkä sitten ensi viikolla. :)
Uudet pidennyksetkin tuli alkuviikosta! Ajattelin kyllä kesällä jättää ne kokonaan pois kun leikkasin nä omat hiukset aika lyhyiksi ni olis kiva pitää niitä hetki kokonaan lyhkäsinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti