tiistai 9. elokuuta 2011

I ♥ Berlin


Berliinin matka oli ihan älyttömän ihana ja voisin muuttaa sinne vaikka heti. :D Se kaupunki on vaan niin ihanan iso ja elämää täynnä, yks mun tän hetkisistä lempikaupungeista. Harmi että päästiin sinne vain neljäksi päiväksi, se oli niin iso kaupunki että nähtävää olis ollu viellä vaikka kuinka paljon.Berliinin muuri oli niin älyttömän siisti! Se oli täynnä tosi upeita graffiteja ja mun kamera onkin ihan täynnä siitä kuvia kun ei haluttu jättää yhtään kuvaamatta. Muutenkin kaupungissa näky tosi paljon hienoja graffitteja, itäpuolella oli melkeinpä joka rakennukseen maalattu jotain.


Toi juutalaisten muistomerkki oli kans tosi siisti. :) Noita kiviä vaan jatku ja jatku!

Meidän hotelli näkyy tossa oikeessa kulmassa. :D Tä on otettu melkeen heti kun tultiin lentokentältä tonne keskustaan.
Meidän hotelli oli ihan ton Kurfürstendammin vieressä ja päästiin heti tohon ostoskadulle käveleen. :) Muuten oli kiva paikka, mutta ne kaupat mitä siinä oli oli ihan sika kalliita ainakin mun budjetille. Tyydyittiin sitten vaan katteleen näyteikkunoita ja kuolaamaan niitä upeita vaatteita. Löysimpä sieltä mun unelmien kengätkin... harmi että maksoi melkeen kaks tonnia. :D Teen Berliinin ostoksista ja muista tässä lähiaikoina tekemistäni ostoksista sitten oman postauksen.

Huomenna olis tarkotus lähtee Helsinkiin Sinin, Heidin, Iidiksen ja Veeran kanssa vähän shoppailemaan. :D Ihanaa, en oo pitkään aikaan sielläkään ollut!

2 kommenttia:

  1. haa mäki olin berliinissä tulin äsken takas suomeen :D ja viittu en nähny sua missään ku mäki olin Kudamilla oikeestaan joka päivä. oliks Dalin näyttelys?:D ja oliks teil hotelli potsdamilla :o

    VastaaPoista
  2. kaarlo ~ Aijaa säki olit Berliinis! Kuin kauan viihdyit siel? :) Meijän hotelli oli ihan siin Kurfürstendammin vieres et päästii heti kävelee sinne. Ei me oltu 8( Meil oli nii vähä aikaa olla siel ni ei ehitty valitettavasti menee.

    VastaaPoista