perjantai 22. heinäkuuta 2011

I feel like dancing
Ihan ekaksi, tietääkö kukaan miks en pysty kommentoimaan omaan enkä muiden blogeihin? :o Onko kellään ollut samanlaista ongelmaa vai johtuuko tä vaan mun koneestani? Ärsyttävää :/


Onpas taas tullut ihan liian pitkä postaustauko. Kun kesäloma alko töitten jälkeen ni en oo vaan jaksanu oikeen tehä mitään muuta koneella kun surffailla jossain turhilla sivuilla ja katsoa videoita youtubesta. Kesällä ei muutenkaan ehdi paljoa koneella viettämään. (: Laitan tähän nyt kuvina mitä oon tehnyt.

<3
Oltiin Ruississa taas tänä vuonna ja oli kyllä tosi kivaa. Mulla oli vaan  perjantain ja lauantain liput, koska en sitten enää sunnuntaina jaksanut mennä. Parhaat esiintyjät oli mun mielestä Carpark North, Hurts ja Apunlanta. Carpark north aloitti koko festarin ja me ei ihan ehditty näkemään alkua, harmi koska ne soitti mun lempi kappaleen ekana! :( No mutta keikka oli kokonaisuudessaan tosi hyvä ja laulajalla upea ääni.
Hurts oli tietysti aivan ihana, niiden kaikki kappaleet on musta tosi hyviä ja tarttuvia. Lisäksi sain laulajan heittämän ruusun itselleni ;) Nyt se roikkuu tossa kuivumassa ja on jo ihan ruskea. Apulanta oli lauantaina toisiksi viimeisenä esiintyjänä ja oli ihan mahtava tunnelma koko yleisössä.
Oli taas ihanaa viettää pari festari päivää ja ehdottomasti aijon ensivuonnakin mennä. :)


Äiti ja iskä lähti kolmeksi päiväksi Puolaan ja mä ja Veera jäätiin kahdestaan kotiin. Keksittiin kaikkea  kivaa tekemistä, esimerkiksi Veera maalas mulle toiselle puolelle pääkallo meikit ja musta siitä tuli aika makee. :D Pelottava kylläkin.
Käytiin keskiajan markkinoilla otettiin jotain kuvia tollasella tyhjällä kadulla. Kameran akku loppu valitettavasti heti parin kuvan jälkeen joten ei kauheen hienoja otoksia tullut.

Värjäsin myös hiukset vaaleanpunaisiksi. Toi muokkaus on niin keltainen et en tiiä huomaatteko edes mitään eroa. Kuva on otettu jostain autio talosta. :)

Sitten oon hengannut vaan tosi paljon kavereiden kanssa. :) Kuvassa iidis soittamassa mun kitaraa.Mökillä oon kans ollu aika paljon.. Siellä on kiva olla pari päivää, mutta en mä sen enempää korvessa jaksa olla. :D Mökkielämä on ihan jees tiettyyn pisteeseen asti, varsinkin kun meidän mökki on niin auttamattoman pieni.
Kävin kattomassa viimeisen Harry Potterin ja tuli kauhean tyhjä fiilis leffan jälkeen. :( Nyt kaikki on sitten ohi ja mä en edes saanut kirjettä Tylypahkasta!


Ylihuomenna on lähtö Berliiniin (<3) oon oottanut tätä matkaa jo ihan sairaan kauan ja nyt viimein lähetään! :D Muita loppukesän suunnitelmia olis ainakin nyt mennä Helsinkiin Sinin ja Heidin kanssa.

No huhuh, tästä tuli viellä sekavampi kuin aattelin.. no ei voi mitään :D Koitan Berliinin matkan jälkeen heti päivitellä että ei enää tulis tällasia postauksia mistä kukaan ei mitään selvää. Nyt vaan nopeesti tallennan tän ennenkuin ehdin pyyhkiä taas kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti