keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

CroAD to love
Miksi mä en vieläkään pysty kommentoimaan muiden postauksiin? Enkä kyllä omiinikaan :( Muutenkin tä lagaa niin paljon että en pystynyt laittamaan kaikkia kuviakaan.

En ole pystynyt vähään aikaan postailemaan koska  ei ole ollut konetta käytössä. :D Veeran kone oli korjauksessa ja mun oma takavarikoitiin erittäin mielenkiintoisista syistä...
Ensinäkin oon ollu kesätöissä kahvilassa, mikä on ollut aika raskasta, mutta ihan kivaa. Joudun seistä koko päivän joten mun jalat on ollu ihan kuolleet ja kipeet. :D Ensimmäisenä päivänä mua eniten pelotti se että joutuisin leipomaan ja keittämään kahvia.  Kyllä mä itse voin oma tekoisia juttuja syödä mutta niiden myyminen on sitten eri juttu. Oon kuitenkin pärjännyt siellä mielestäni ihan hyvin. Odottelen Berliinin matkaa ja annan itselleni luvan ostaa sieltä palkkarahoilla kaikki silmää miellyttävät vaatteet, okei ehkei ihan kaikkia. :D Mä oon liian pihi sellaiseen.

En oo nyt lomalla muuta oikeestaan tehnyt kun käynyt töissä ja niiden jälkeen mennyt kaupungille kavereiden kanssa. :) Viime viikonlopun olin mökillä mistä noi ylhäällä olevat kuvat on otettu. Oli aika jees päästä uimaan ekaa kertaa tänä vuonna! Vesi oli tosi lämmintä ja viihdyinkin siellä aika kauan.
Tän viikon oon ollut ihanasti vatsataudissa joten en oo päässy töihinkään. Oon vaan lagannut sohvalla ja katsonut jotain tylsiä tv-ohjelmia. Kävin tänään lääkärilläkin hakemassa sairasloma todistuksen ja olo tuntui jo aika hyvältä. Toivottavasti nyt viimein tä olis oli ja pääsisin nyt vähän käymään ulkona.  Huomenna en vielä aijo mennä töihin sillä en halua että ketään sais mun takia sieltä mitään tauteja, joten käyn vain viemässä sen todistuksen sinne ja tuun kotiin. :)

Mun on pakko hehkuttaa yhtä hiustuotetta. Mun omaan tukkaan tä on tehonnut tosi hyvin ja suosittelen kaikille ketkä haluavat vaaleista hiuksista ihan valkoiset.


 Oon sekoittanut tota pinkin hiusvärin kanssa ja tulos oli tämä:

do you like it? 8D

2 kommenttia:

  1. omg............................TOI TOKA KUVA EI HEMMETTI................................okkk e enää ikinä kuvaaa

    VastaaPoista
  2. Aleksi ~ Sama fiilis mulla ku kattelen sun kuviis :--DD haha <3

    VastaaPoista