lauantai 2. huhtikuuta 2011

Mun piti muokata tän blogin koko ulkonäköä, mutta maanantaina ihanaksi yllätykseksi sairastuin ja olen nyt ollut koko tän viikon kipeenä... :/ Ensin oli vatsatauti ja sitten nousi kuume, kurkkukin oli ihan kamalan kipeä ja pää särki niin paljon että en pystynyt edes nousemaan. Keskiviikkona myös Veera sairastui ja jäi mun seuraksi kotiin. Täällä me sitten yhdessä maattiin kuolleina, eikä edes jaksettu riidellä, siinä koko viikko oikeastaan menikin. Tänään ajattelin ensin lähteä kaupungille etsimään TET-paikkaa, mutta pyörrytti sen verran vielä että en jaksanut lähteä istumaan bussiin turhaan.
Oon nyt illalla kuunnellut Soundsin uusia kappaleita ja  The No No Song kuulostaa tosi kivalta! Ainakin kitara on siinä ihana. ;) En saanut linkitettyä sitä tähän, mutta tä Something to die for on myös hyvän kuuloinen!


JA muistin että ensi torstaina on Enrique Iglesiaksen keikka! Hassua kun en ole edes pahemmin miettinyt sitä, ajatellut aina vain että siihen on vielä aikaa. :D Kiva päästä näkemään sekin miekkonen livenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti