torstai 3. maaliskuuta 2011

Human connect to human

Viime torstain ja perjantain olin Helsingissä. Shoppailin ja kävin katsomassa yhden teatteriesityksen. En jaksa alkaa kirjoittelemaan tästä sen enempää. Oli kivaa päästä pitkästä aikaa pääkaupunkiin, viimeksi olin varmaan silloin Adam Lambertin keikalla... silloinkin vain kaapelitehtaalla ja mäkissä. :D

                        <3 Suloinen panta Monkista. 6€

                   Hame Monkista, maksoi ainoastaan 8€! Harmittaa kun ostin vahingossa yhden koon liian ison... :/
         Vaaleenpunaset henkselit. :D Ei oikeen sovi ton paidan kanssa, mutta tuo väriä tylsiin asuihin. ^^

Yleensä oon lähtenyt Helsingistä kauheen surullisena pois, kun ei sinne kuitenkaan joka viikonloppu ole varaa matkustaa ja kestää  hetken ennenkuin pääsee uudelleen. Nyt kuitenkin ollaan menossa lauantainan Iidiksen ja Veeran jälleen sinne päin. :)
 Humanoid City, haluan takaisin 8( Tosta keikasta ja päivästä on kohta vuosi ja on kauhea ikävä. Yksi elämäni parhaista päivistä. Oon kuunnelut noita kappaleita ja fiilistellyt niiden kanssa keikkaa. Tajusin että Youtubesta pystyy katsomaan live dvd:n, mitä en ole vielläkään saanut aikaiseksi katsoa ja päätin että katson sen viimeistään sunnuntaina kun on aikaa. Nyt luen ahkerana ruotsin kokeisiin ja ehkä illalla värjään tukan. ;)

2 kommenttia:

  1. Oot oikeesti ylisöpö :( Miten sun hiuksetki on noin ihanat!?

    VastaaPoista
  2. Jasu ~ aw, ihana! 8D Piristit kivasti mun iltaani <3 kiitos, omasta mielestä ne ei tällä hetkellä oo kauhean erkoiset, mutta ihan jees:) itse olet söpö!

    VastaaPoista