perjantai 4. helmikuuta 2011

Cave in


Jaay, laitoin viimeviikon sunnuntaina lisää vetypedoksidia päähän ja nyt olen jälleen kokonaan platinablondi! Ihanaa vaihtelua sen pinkin jälkeen kun ei tarvitse kokoajan värjäillä ja pelätä hiuksia pestäessä, että minkä näköiset niistä seuraavaksi mahtaa tulla. Okei, no kyllä mä nytkin aattelin värjää näitä hopealla, mutta en todellakaan niin usein.

Keskiviikkona olin Iidiksen kanssa shoppailemassa, koska en ole ostanut mitään vaatteita pitkään aikaan. Siitä reissusta jäi kaksi asiaa jotka mun oli aivan pakko saada. 8D Oon rakastunut näihin molempiin:

BullBoxerin ihanat kengät!  En oo kauheesti käytelly tän tyylisiä kenkiä, mutta näihin rakastuin  heti. Ne oli 50% alennuksessa joten oli ihan mukavan hintaisetkin. Kaupassa kokeillessa niillä tuntui paljon helpommalta kävellä. :p Noita en valitettavasti pääse käyttämään ennen kuin lumet sulaa, tai sitten vaan otan riskin ja lennän perseelleni hankeen.

Ja sitten tä ihana kapteeninhattu! Oon ihan rakastunu tähän 8D Se jotenki sopii noitten hiusten kanssa täydellisesti ja muutenkin tykkään tositosi paljon. Mutta hyvästä saa maksaa ja toi hattu oli tosiaankin mun budjetille kallis. En oo koskaan ostellut mitään hattuja ja nytkun sopivan löysin niin ei hintakaan haitannut =) Toi on onneks niin laadukasta materiaalia että varmasti kestää, toivottavasti en kyllästy siihen kauhean nopeasti... tuskin =) 

Tänään olin Iidiksen ja Veeran kanssa band standissa. Kuvan bändi oli oikeastaan ainoa minkä näin edes osittain. En tiedä tämän nimeä mutta aijon metsästää sen kyllä jostain :D Ihanan reipasta musiikkia ja laulajalla persoonallinen ääni.
Ajattelin laittaa seuraavaan postaukseen pienen videon siitä kun itse soitan kitaraa. Oon soittanut jo monia vuosia ja nyt voisin viimein laittaa jostain sellasesta kappaleesta pienen pätkän mitä oon nyt harjoitellut =) Mutta mun vahvistimen johto meni kokonaan käyttökelvottomaksi joten se saa odottaa uuden ostoon saakka.

4 kommenttia:

  1. pinkki on kyllä hankala väri värjätä, voi tulla välillä violetihtavaa, vauvapinkkiä jne :/ siulle sopii tuo blondi tukka myös ihan mainiosti, vaikka ite kyllä rakastuin noihin siun sähäkän pinkkeihin hiuksiin :D

    VastaaPoista
  2. Insanity ~ =) Joo mäkin pidin niistä tosi paljon! Halusin välillä vaan lepoa siitä joka viikkoisesta värjäyksestä. :D Kyllä ne pinkit palaa vielä, kun nyt jo on niitä ikävä.

    VastaaPoista
  3. nellilove ~ Joo, etin sen sillon joskus :'D

    VastaaPoista