lauantai 29. tammikuuta 2011

Midnight Movie

Eilen ei tuntunut yhtään perjantailta. Tuntui et viikko oli menny tosi nopeasti, eikä edes väsyttänyt vaikka yleensä perjantaina ootan vain ja ainoastaan sitä että pääsis koulusta kotiin. Ehkä se johtui siitä että mulla oli aika helppo viikko, en päässyt kertaakaan viideltä ja menin kaksi kertaa yhdeksäksi ja kaksi kertaa kymmeneksi.
Kävin kaupungilla ostamassa hiusvärin ja tullessani kotiin Veera sanoi että Ansku oli soittanut ja kysynyt että tullaanko sen kanssa leffaan. :-D En oo nähny Anskua kunnolla piiiiitkään aikaan joten oli ihanaa päästä taas nauramaan jotain vanhoja juttuja. Me oltaisiin menty katsomaan Julian silmät, mutta se oli jo harmiksi otettu pois näytöslistalta. :( Harmi, vaikutti mielenkiintoiselta leffalta.


Mentiin leffateatteriin, eikä siellä oikeen ollu mitään sellasta mitä olisin halunnu mennä katsomaan... paitsi Veijarit mutta Veera oli käyny jo aikaisemmin katsomassa sen. Päätettiin mennä sattumalla johonkin mikä siellä sattui alkamaan oikeeseen aikaan. Leffa nimeltä Hella W oli alkamassa just sopivasti ja mä olin kuullu radiosta siitä jotain juttua että siinä oli hyviä näyttelijöitä. Joten ostettiin liput ja mentiin hakemaan poppareita.

Naurettiin jotain hauskaa juttua mentiin saliin missä istui vain ja_ainoastaan_ yli 60 vuotiaita naisia. Pari oli pakottanut miehensä mukaan, tai siltä se ainakin näytti. Tungettiin itsemme oikeille paikoille ja tajusin että olin lyönyt laukullani kaikkia edessä olevan rivin ihmisiä päähän. >.<
Elokuva alkoi ja heti alussa tajusin että tä ei ollutkaan ihan sellainen leffa kuin oltiin kuviteltu. Se kertoi Hella Wuolijoesta joka oli hyvissä suhteissa Neuvostoliiton kanssa ja Suomen poliisi seurasi hänen tekemisiä. Ei järin kiinnostava leffa ja olisin nukahtanut ellei leffan tunnusmusiikki olisi pauhannut koko ajan täysillä. En ole koskaan nähnyt huonompaa leffaa, en suosittele kauhean lämpimästi ellei joku halua tuhlata rahojaan äärimmäisen tyhmästi. :D Leffassa oli yksi ainoa hauska kohtaus joka ei ollut kylläkään tarkoitettu hauskaksi, eikä sekään näin jälkikäteen ajatellen ollut kovinkaan naurattava :*D Lisäksi se oli saanut arvosteluissakin vain kaksi tähteä joten ei mikään laatuleffa. Tuli taas elämästä haaskattua pari tuntia.
:D Mutta oli sentään hauska ilta! Vaikka neki rahat olis voinu käyttää järkevämmin.
Lisäksi aloin odottaa sairaan paljon sitä että lähdetään 18 pv. laivalle mun ihaninen luokkakavereiden Karitan, Lotan, Kristan, Jenniinan ja Jennan kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti