perjantai 11. helmikuuta 2011

COLD WORLDRakastan tota harmaata huivia kaikista mun talvivaatteista eniten. Siihen on mukava kääriytyä, se on niin ihanan iso ja tosi lämmin! Talvi saisi jo munkin puolesta väistyä ja lumet sulaa. Odotan niiiiin paljon että pääsisin käyttämään kesäksi ostettuja kenkiä ja vaatteita, talvella näytän aina niin samalta. Joka päivä sama takki ja samat kengät, onneksi mulla on sentään kaksoissisko minkä kanssa voin välillä vaihdella talvivaatteita ;)

Kohta alkaa Turun kaupungilla kesätyöntekiöiden haku johon viimein mullakin on tarpeeksi ikää. :D Ne työt ei tietenkään ole mitään kauhean loisteliaita, saattepa ainakin nauraa jos pääsen leikkaamaan jotain kaupungin ruohoja! Mä oikeasti haluan tänä vuonna töitä, sillä niillä rahoilla olis todellakin käyttöä. Ollaan Veeran kanssa ajateltu että voitaisiin lähtea jonnekkin meijän lempikaupungeista vähän lomailemaan. Toinen vaihtoehto olis että lähtisin vaihto-oppilaaksi, oon säästänyt kauan rahaa ja noista sais sit loput kasaan. Ensin kuitenkin pitäisi kai saada se työpaikka ennenkuin alkaa miettiä mihin palkan käyttäisi... :D

Ihanaa, viikonloppu alkoi! Aijon varmaan vain nukkua ja mennä ehkä kaupungille kavereiden kanssa, en mitään kauhean erikoista. Kokeisiin lukemista on taas ihan liikaa seuraavalle viikolle. Ens viikonlopulla sitten menen laivalle juhlistamaan hiihtoloman alkamista. :--D ja sitä seuraavalla Helsinkiin! Joten tän viikonlopun otan vähän rauhallisemmin, jollei sitten mitään yllättävää tapahdu. ;)

Kuuntelin tänään kaikkia kesän kappaleitani oikeen urakalla ja tuli ihanan kesäinen fiilis.  Kuuntelin aurinkoa ottaessa monesti Phantom Planetia. :D Ihanan rentoa musiikkia.Tästä kappaleesta tulee mieleen kaikki kesäiset illat kun iidis olis meillä soittelemassa. Soiteltiin tätä meidän terassilla, tosin vähän nopeammalla temmolla ja eri sanoilla. ;) En oo kuunnellut tätä kappaletta kesän jälkeen varmaan kertaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti