perjantai 11. marraskuuta 2011

la España

Kävin tässä vähän aikaa sitten viikon lomalla Espaniassa, tarkemmin Malagassa. :) Tykkäsin paikasta ihan hirveesti ja olisin voinut vaikka jäädä asumaan sinne. Oli niin ihana päästä pois kylmästä ja pimeestä suomesta! :D  Kuvia mulla ei kauheesti ole koska viisaana unohdettiin järkkäri kotiin... Ärsytti niin kamalasti oma tyhmyys, olis saanu taas niin hienoja kuvia.. mutta ei voi mitään. :) Loppulomasta äiti osti  halpis pokkarin joka toimi ihan hyvin ja saatiin otettu vähän sentään kuvia.


Paikalliset oli ihania. :D Jotkut tuli pyytämään multa ja Veeralta yhteiskuvia ja facebook osotteita, vaikka mun mielestä me ei edes nyt näytetty kovin erikoisilta. Tä kuva on otettu lauantai päivällä kun mentiin Veeran kanssa kävelemään sellaselle aukiolle missä kaikki paikalliset erikoiset nuoret hengas. :D Siellä oli ihan hirveesti porukkaa ja oli vähän ahdistavaa kun yhtäkkiä kaikki keräänty meidän ympärille ja tuijotti. Harva osas silleen kunnolla engantia ja mä tunsin itteni kerrankin hyväksi. Muut puhu meille espaniaa ja yks tyttö tulkkas sit englanniksi meille. :) Tossa kuvassa meidän kanssa on Sebas (toinen vasemmalta) ja Marina.


Matka oli kokonaisuudessaan tosi kiva ja rusketuinkin ihan riittävästi. Oli aika tapahtumarikas matka ja jouduttiin esimerkiksi poliisiasemalle, keskelle mielenosoitusta ja Veeran kanssa hääkuviin. :D Malagassa oli paljon kivoja vaatekauppoja, mutta mukaan tarttui vain yksi paita ja koruja.

Nyt arki on taas tuntunut niin tylsältä kun oli viikon ollut ottamassa rennosti. Tä pimeys on vaan niin masentavaa että tekis mieli ostaa taas lentolippu jonnekkin lämpimään ja elellä siellä letkeesti. :D Okei mä en saa valittaa pimeydestä mitään, koska olin onnekas ja pääsin sentään viikoksi sitä karkuun. :)

Miten teillä on syksy sujunut?

6 kommenttia:

 1. aaaa vähänkö hienot noi halloweenmeikit :--D ! ja pitää sanoo viel et rakastan sun hiuksii, ihanat ;_;

  VastaaPoista
 2. APPLEJACK ~ Noista tuli kyllä aika hauskoja:D! Oi kiitos! :--)

  VastaaPoista
 3. sulla on ihanat hiukset ! :) oon kateelllinen :D

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Cool photos! I love your hair xxx

  VastaaPoista